Follow by Email

Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2011

Μπορώ λοιπόν να φύγω διακοπές?

Και? τώρα σωθήκαμε?
Λύθηκαν ως δια μαγείας μέσα σε μια νύχτα όλα μας τα προβλήματα?
Αύριο που θα ανοίξω το μαγαζί θα είναι τίγκα στους πελάτες, κι εσύ που είσαι άνεργος 3 χρόνια θα βρείς δουλειά, και μαζί μ' αυτό σου έχω κι άλλα χαρούμενα, οι ταξιτζήδες θα σταματήσουν την απεργία τους και θα κάνουν τσάμπα κούρσες στους τουρίστες που ταλαιπώρησαν όλες αυτές τις μέρες απ το αεροδρόμια στο σύνταγμα κι απ τον πειραιά στην ομόνοια, ο εφοριακός θα σου στείλει επιστολή με κάρτα καλοκαιρινή που θα σου εύχεται απλώς καλές διακοπές τίποτα άλλο, Ο υπάλληλος στο μεταφορών θα κλείσει το facebook και θα σκοτωθεί να σε εξυπηρετήσει, προσφέροντας σου μάλιστα φραπέ και κουλούρι για όσο θα περιμένεις να εξυπηρετηθείς!
Η νοσοκόμα θα σε πάρει απ το χέρι απ την είσοδο ακόμα του νοσοκομείου που εφημερεύει και χωρίς ουρές και ταλαιπωρία θα σου κάνει όλες τις εξετάσεις των οποίων τα αποτελέσματα ω του θαύματος θα βγούν μετά απο μισή ώρα!
Ο γιατρός θα σε ενημερώσει γλυκά και συμπονετικά πριν σε εγχειρήσει μια μέρα μετά και αν τυχόν και τολμήσεις να αναφερθείς σε πρακτικές παλαιότερες και ψελλίσεις <θα δεχτείτε ένα δωράκι> θα σου πει ότι αυτή η λέξη δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο των γιατρών και αν ξανααναφερθεί θα πρέπει δυστυχώς να σε καταγγείλει που τόλμησες και το ανέφερες.
Οι χιλιάδες υπάλληλοι χωρίς αντικείμενο εργασίας θα βρούν κάποιο αντικείμενο εν ανάγκη θα μπούν σε άλλες υπηρεσίες ως βοηθητικοί ή ακόμα καλύτερα σε ομάδες βοήθειας για ανθρώπους που έχουν ανάγκη, οι υπηρεσίες χωρίς πια αντικείμενο θα κλείσουν, ο ΟΣΕ θα σταματήσει να παράγει έλλειμα και θα γίνει σύγχρονος, τα λεωφορεία θα μειώσουν το κόστος του εισιτηρίου στα 30 λεπτά και το μετρό της θεσσαλονίκης θα τελειώσει σε 3 μήνες.
Το κυκλοφοριακό αυτομάτως θα λυθεί αφού όλοι θα προτιμούν να ταξιδεύουν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς που είναι και πιο φθηνά.
Αυτόματα οι δαπάνες του δημόσιου τομέα θα μειωθούν στο ελάχιστο και με τόση παραγωγικότητα ξαφνικά θα αρχίσουμε να έχουμε πλεόνασμα. Οι βουλευτές και υπουργοί όλων των κομμάτων αφού παραιτηθούν απο τις αμοιβές τους για τα επόμενα 5 χρόνια, θα παραιτηθούν απο τα δωρεάν αυτοκίνητά τους δωρίζοντάς τα σε υπηρεσίες που τα έχουν περισσότερη ανάγκη, και θα απολαμβάνουν και πάλι το σεβασμό και την στήριξή μας.
Η παιδεία θα κατευθύνει τους νέους σε σπουδές περιεχομένου με σίγουρη και γρήγορη αποκατάσταση σε τομείς όπως ο τουρισμός η έρευνα και η τεχνολογία, οι επιχειρήσεις θα διψούν για νέους με τέτοια προσόντα και θα τους αμοίβουν ανάλογα.
Αυτόματα θα καθαρίσουν όλοι οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια θα καθαριστούν απ' όλα τα σκατά, θα φυτευτούν λουλούδια όλα τα παρτέρια, ακόμη και τα εγκαταλλειμένα, και θα φτιαχτούν όλα τα σπασμένα πλακάκια, ξαφνικά όλοι οι οδηγοί θα οδηγούν σα Σουηδοί, βγάζοντας φλάς, τσεκάροντας δύο και τρεις φορές το δρόμο, περιμένοντας υπομονετικά τον μπροστινό τους να προσπεράσει πρώτος και όχι να αναβοσβήνουν τα φώτα και να κορνάρουν.
Μπορώ λοιπόν να φύγω διακοπές?